REFURBISHMENT ANS EXTENSION ON A HOUSE IN SAN LORENZO

San Lorenzo

Client

Private

Location

Ibiza

Project

2013-2016

ON SItE

2016-2019

The refurbishment work includes recovering the architectural assets of the original design while also creating high quality and harmonious spaces that are grouped together around a stony courtyard that becomes the new heart of the house.

 

The lower level, which provides a stone-clad base, merges with a sequence of new stone walls that create terraces for the plot, while the upper level, which is both light and white in colour, is perched on the aforementioned base and offers an uneven perimeter that follows the traces of the property’s numerous extensions.

 

The annex and the swimming pool are located on an upper terrace, on a platform that provides a view of the whole of the Atzaró valley.

 

This project was carried out within deBM Arquitectura y Paisajismo, in collaboration on the On Site stage with the architect Ingrid Soelken.